Bejelentkezés
Regisztráció
Hajsza a győzelemért (2013)

Ha láttad a filmet, akkor értékeld!
Kategóriák: Életrajzi, Dráma, Sport
Eredeti cím: Rush

Leírás:

1976 - a Forma 1 aranykora, a hihetetlenül izgalmas, és látványos száguldó cirkusz legendás szezonja, két felejthetetlen versenyző harcával: James Hunt, a vagány brit pilóta, a Forma 1 rocksztárja, és Niki Lauda, az osztrák fegyelmezett zseni, az 1975-ös világbajnok néz egymással farkasszemet a világ legveszélyesebb pályáin. Igazi ellenfelek, akik bármire képesek a győzelemért.
Lauda a sporttörténelem egyik legemlékezetesebb teljesítményét viszi véghez: alig hat héttel balesete után újra volán mögé ül, hogy visszaszerezze bajnoki címét, és bebizonyítsa, hogy ebben a hajszában mindenkinél gyorsabb. Mert minél közelebb vagy a halálhoz, annál jobban dübörög benned az élet.
filmezz.eu Pontszám: 9.6 / 10
(230db szavazat)

IMDB Pontszám: 8.3 / 10

Rendező: Ron Howard

Szereplők: Daniel Brühl (Niki Lauda)
Chris Hemsworth (James Hunt)
Olivia Wilde (Suzy Miller)
Natalie Dormer (Gemma)
Tom Wlaschiha (Harald Ertl)
Alexandra Maria Lara (Marlene Knaus)
Közösség
Tárhely Info Indítás
VidToMe Indítás most!
Exashare Indítás most!
PutLocker (Firedrive) Indítás most!
Played.To Indítás most!
VidToMe Indítás most!
PutLocker Indítás most!
Youwatch Indítás most!
Played.To Indítás most!
Figyelem!

Hozzászólások
2014.07.24 14:07
Benne vannak az élet nagy dolgai!!!
2014.07.13 23:53
Én sem vagyok az a nagy F1 rajongó, csak néha nézem, de a film...na annak rajongója lettem. Fontos, hogy benne van a valóság! Szerintem a szereposztás is nagyon jó volt, illett az eredeti személyekhez a színészek kinézete.
Megjegyzés: A filmben az igazi Niki Lauda is szerepelt: amikor a maszk alatt csak a szem látszódott, és amikor remegő kézzel ült be az autóba. (Ha jól tudom...) Miután Niki megnézte a filmet, el is sírta magát, és azt mondta, hogy tényleg így volt annak idején.
Szóval szerintem a film nagyon jó, és nem utolsó alkalom volt, hogy megnéztem.
2014.07.13 14:25
Nagyon jó film. Azoknak is ajánlom, akik egyébként nem Forma1 rajongók. Sok üzenete van a filmnek. 10/10.
2014.07.05 18:54
Kellemes film volt.
Picit hosszúra sikeredett, de egy FORMA 1-es rajongónak tuti tetszene.
Én nem vagyok egy F1-es rajongó, így nem is annyira ismerem a karakterek igazi arcát az életben, de mindenesetre egyszer élvezhető volt a film.
Látom az egyik előző hozzászóló hosszú szövegében elhangzott hogy nagyon sok hatásvadász látható a rendezésben.
Na most ez így van, nem tagadom, de aki mint én, nem rajongok az autóversenyért azoknak így élvezhető a film.
De igaz, néha sokkal jobb az egyszerűsítés. Lehet úgy is megélt volna ez a film.
De mindig imádom, mikor a film végén a színészek által eljátszott igazi karaktereket bevágják, hogy milyenek is voltak az életben.
Pontozásom: 10/7
2014.06.27 22:01
9/10 nagyon jo film!
2014.06.15 15:23
Nagyon jó film volt!!!
2014.06.04 12:15
Hát ez jó film volt!!!
2014.05.14 13:53
Nagyszerű film!!!
2014.05.04 11:45
Úristen,úristen!!! *-*
Nem vagyok forma1 rajongó vagy ilyenek ...egy ilyen forma1-es műsort se láttam..De ez szörnyen jó volt!!! Mindenkinek ajánlom..
2014.04.16 02:47
hmmm... érzitek ezt a szagot? ez bizony hollywood undorító, alpári bűze. lauda mérnöki "beállításáról" valahogy az mtv-s pimp my ride ugrott be elsőként. thor, azaz pénz&sárm hemsworth azaz ken a barbiházból jelenléte már csak hab a tortán, nem mintha nem hozná megszokott photoshop-formáját. szelencshéle a néhmethes magyhal szhinklon cshepphet shem ehlőltetett. továbbá, a párbeszédek azon a szinten mozognak, mint amikor a suli wcjében illegál bagózás közben összetűzésbe keveredik két kilencedikes a hajuk miatt. a feszültség és dráma hollywoodi módon történő fokozása érdekében pedig randomra mutogassuk az autó alkatrészeit, ugrassunk, szikrázzunk, csekkoljuk a kilométerórát, nyomassuk a lassított felvételt, végül ütközésnél alkalmazzuk a jól bevált ordítóan feltűnő cgi-t, + mutassuk az aggódó jócsajt, hátha a moziszékben ülő nyálát csorgató bárgyú elme össze is hugyozza magát. ha esetleg nem tette volna, nézessünk még vele pár rémisztőnek szánt kórházi jelenetet perceken keresztül, a kívánt hatás érdekében. vigyázat, a sisakfelvevős jelenet egy kis zenei rásegítéssel és drámai nyögésekkel könnyebb lelki zavarokat okozhat. -na, ha a film nem lenne ennyire feltűnően hatásvadász. de eme műalkotás továbbra sem hazudtolja meg önmagát, cgi cgi hátán, a főszerepben a szuperhős lauda, ki szürreális need for speed technikával feltör mint a huszár segge (ez persze az ellenfeleket baromira hidegen hagyja), a rivális megszégyenül és victoryyyy!!! ja mégse mert csak negyedik lett de sebaj a győztest senki le se szarja a lényeg az odakozmált negyedik! japánban minden a tetőfokára hág: már a verseny előtti integetésekkel, bólogatásokkal és trú zenével kiakad a drámaiság-mérő, ami aztán fel is robban mivel human torch a fantasztikus négyesből megunja az attrakciót és a szőke herceg gumijai cukorból lévén az esőben szanaszéjjel áznak, a néző a váltón levő vér láttán már-már elalél, de egyszercsak a forgatókönyvíró észreveszi magát és rájön, ha még több légből kapott baromsággal fokozza a filmet, akkor még a fanatikus f1 rajongók is sírva futnak majd a moziból. egy autóversenyzős filmnek pedig hol kell véget érnie? természetesen egy reptéren. na mindegy, egynek elment, de a 8.3-ra inkább nem mondok semmit. inkább ez, mint a szutykos amerika kapitány.