Bejelentkezés
Regisztráció
A végzet ereklyéi - Csontváros (2013)

Ha láttad a filmet, akkor értékeld!
Kategóriák: Fantasy, Akció, Kaland
Eredeti cím: The Mortal Instruments: City of Bones

Leírás:

Clary Fray (Lily Collins) egy rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Miután édesanyja (Lena Headey) eltűnik, Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. Az ősidők óta tartó küzdelemnek most már Clary is részesévé válik, és az Árnyvadászokkal együtt veszi fel a harcot a démonok ellen.

filmezz.eu Pontszám: 8.8 / 10
(484db szavazat)

IMDB Pontszám: 6 / 10

Rendező: Harald Zwart

Szereplők: Lily Collins (Clary Fray)
Aidan Turner (Luke Garroway)
Lena Headey (Jocelyn Fray)
Jamie Campbell Bower (Jace Wayland)
Kevin Durand (Emil Pangborn)
Kevin Zegers (Alec Lightwood)
Jonathan Rhys-Meyers (Valentine Morgenstern)
Közösség
Segítség menüpont
Tárhely Info Indítás
VidToMe Indítás most!
Streamin.To Indítás most!
VidToMe Indítás most!
VidToMe Indítás most!
Reklámok és más ilyenek

Hozzászólások
2014.12.16 18:48
Mekkora egy film IMÁDOM
2014.12.13 22:11
Nagyon imádom én is ezt a filmet! Én is rengetegszer láttam, több, mint 6x és télleg nem túlzok! Nagyon jó film, igaz kicsit eltér a könyvtől, de ez mindig mindennél így van. Olvastam egy blogon, hogy nem lesz Hamuváros, de lesz 1 sorozatja a Csontvárosnak és az elejéről kezdik, így jobban kibontakozhatnak! Én ennek sokkal jobban örülök, mintha egy filmet csináltak volna. Már csak azon izgulok, hogy megmaradnak- e a szereplők, hiszen ők egy filmre és nem egy sorozatra szerződtek...
2014.10.02 20:30
A 60 millió dolláros költségvetéssel rendelkező első epizód eddig világszerte mindössze 37 milliós bevételt hozott, ebből 28 milliót Amerikában. Ebből kifolyólag a Constantin Film bejelentette, hogy elhalasztja A végzet ereklyéi – Csontváros tervezett folytatásának, A végzet ereklyéi – Hamuvárosnak a forgatását. Sokáig kérdéses volt az is, hogy egyáltalán elkezdik-e a forgatást, folytatják-e a filmet.

hirdetés

Úgy látszik, a sok rajongói levél és petíció megtette hatását, kifizetődött, ugyanis a Constatin Film a mai nap folyamán bejelentette, hogy leforgatják a Hamuvárost, a forgatást azonban csak jövőre kezdik.

Martin Moszkowicz a Constatin Film cég feje így nyilatkozott: „2014-ben kezdjük el a Hamuváros forgatását. A több ezer rajongói levél és email arra ösztönzött minket, hogy folytassuk a Csontvárost. Viszont nem vagyunk vakok, tudjuk, hogy a Csontváros nem talált olyan széleskörű közönségre, mint amilyet reméltünk, ezért elemezzük, mit csináltunk rosszul az első forgatásánál és korrigáljuk a hibákat, hiszen egy remek stáb és színészi csapat gyűlt össze.”

Pontos információ még nincs arról, kik vállalják a második részt a színészek közül, viszont az biztos, hogy Lily Collins és Jamie Campbell Bower marad a két főszereplő, valamint Kevin Zegerst is viszontláthatjuk Alec szerepében. Mellettük Sigourney Weaver is aláírta szerződését, ő alakítja majd az inkvizítort.Forrás: http://starity.hu/magazin/44172-jovore-kezdik-a-hamuvaros-forgatasat/#ixzz3F0uaUEfg
2014.09.28 12:58
Nekem a vége tiszta homályba maradt :/ Valaki segítene megérteni,aki a könyvet olvasta? Üzi
2014.09.23 17:56
Nagyon imádom ezt a filmet!! Többször is megnéztem!! Már alig várom a 2. részt!! 10/10
2014.08.18 19:48
annyira nem rossz...de könyv ezerszer jobb es izgalmasabb!...es ez a Jace...hát...siralmas nem hiszem el, hogy szebbet nem tudtak volna találni ...egy igen zavaro tenyezo a filmben számomra, hogy a pengékhez nem suttogjak az angyalok nevet...a másik meg h lelovik a poént azzal, hogy elárulják, hogy Jace es Clary nem testverek ...
szerintem sokkal jobbat is kitudtak volna hozni ebbol a torténetbol...[spoiler][/spoiler]
2014.08.17 15:46
SPOILER!
Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet! Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!
Amikor Alec megkérdezte Jace-t, mi olyan különleges Clary-ben, azt mondta, hogy bátor. Az, hogy a csaj végig sikoltozta a film minden másodpercét és mindentől halálra rémült, bebizonyította, hogy ez hazugság volt.
2014.08.17 12:24
Megnéztem a filmet,elolvastam a könyvet,a könyvben teljesen más a vége,és kihagytak részeket,mint minden könyvből készült filmből,de nem volt rossz,Jace nagyon megfogott^^ 10/8-9
2014.08.12 17:15
A könyv , és a film is nagy kedvencem! imádom<3
2014.07.31 10:32
Hát nem hinném, hogy lene második része dorinarachel !!!